Astăzi, mai mult decât oricând, fiecare dintre noi trebuie să se implice în acţiuni voluntare menite a proteja mediul înconjurător, a recrea natura în care plantele şi copacii să-şi regăsească locul binemeritat. Dacă fiecare dintre noi plantează azi un copac sau o plantă, mâine vom respira un aer mai curat iar natura ne va răsplăti!

Enviro Pack Consult, împreună cu Primăria Crevedia, Ecoregenerare și Asociația Ecologie Pentru Viitor, lansează o nouă campanie de plantare a arborilor. Vineri, 19 noiembrie, de la ora 09:00, toți cei care înțeleg importanța protejării mediului înconjurător și vor să se implice, sunt așteptați la Crevedia pentru a lua parte la ceva ce va contribui la construcția unui viitor mai sănătos.

Cu suportul Primăriei Crevedia, dar și cu ajutorul voluntarilor companiilor participante, al ONG-urilor și al altor voluntari vor fi sădiți 100 de platani, care vor avea rolul de a completa spațiile verzi din localitate. Cu fiecare copac plantat, vom respira un aer mai curat.

Proiectul este unul pe termen lung, succesul acestor campanii fiind esențial pentru generațiile viitoare, care vor trebui să facă față unor provocări și mai mari în ceea ce privește mediul înconjurător.

Despre Enviro Pack Consult

Enviro Pack Consult este o companie românească înființată de către producători și importatori de produse ambalate, fiind autorizată pentru preluarea resposabilității privind îndeplinirea obiectivelor anuale de valorificare și reciclare a ambalajelor. Încă de la început, compania și-a propus să joace un rol activ în sectorul protecției mediului, promovând și susținând acțiuni de informare și conștientizare a populației asupra importanței reciclării și colectării separate a deșeurilor de ambalaje.