Tarife Valabile 2024

(tarife aplicabile incepand cu raportarea lunii martie 2023)

Tip de ambalaj pus pe piață

Tarif ambalaj municipal (lei/tonă)

Tarif ambalaj industrial-comercial (lei/tonă)

Sticlă

455

430

PET

650

650

Alte plastice

349

300

Hârtie

349

310

Metal

349

300

Aluminiu

679

600

Lemn

300

290

Tarifele nu includ TVA.

Oferim companiilor posibilitatea de a își îndeplini în mod eficient obligațiile legale de reciclare și valorificare a ambalajelor introduse pe piață națională.

R

Îndeplinirea obiectivelor de reciclare și valorificare respectând prevederile legislației în domeniu. Selectăm și verificăm partenerii colectori și reciclatori cu care lucrăm, analizăm cu atenție toate documentele care atestă trasabilitatea cantităților din sistem;

R

Tarife care reflectă costurile reale de gestionare a cantităților aferente obiectivelor legale;

R

Un mod de lucru facil prin intermediul platformei online care oferă informații complete, necesare pe parcursul colaborării.

NOTĂ:
Folosirea prezentului Calculator nu obligă utilizatorul la încheierea unui contract sau în cazul încheierii, la transferul răspunderii pentru cantitatea folosită în Calculator.
Tarifele utilizate în prezentul Calculator sunt valabile la momentul utilizării aplicației, ele pot varia pe parcursul anului în sensul scăderii sau creșterii, pentru unul sau mai multe materiale. Vă recomandăm să consultați lista tarifelor aplicabile și eventual să refaceți simularea de cost în momentul în care decideți să încheiați un contract cu societatea noastră.
Acest Calculator este o aplicație software care, în anumite situații, poate prezenta erori. Rezultatul afișat are valoare informativă. La încheierea contractului va fi luată în considerare lista tarifelor valabile la momentul semnării, afișată pe site.
Datele introduse de dumneavoastră în acest Calculator nu sunt stocate, colectate sau prelucrate sub nicio formă de către societatea noastră sau de către terțe persoane.

CONTACTEAZĂ-NE

A fost depășit plafonul maxim al aplicației. Vă rugăm verificați datele introduse.