VIZIUNE ȘI VALORI

Viziunea noastră este aceea de a asigura dezvoltarea durabilă pe termen lung a sistemului Enviro Pack Consult astfel încât să contribuim cu succes la îndeplinirea țintelor naționale de reciclare și valorificare a deșeurilor de ambalaje și să devenim astfel un jucător important în domeniul transferului de responsabilitate a obligațiilor legale privind reciclarea și valorificarea deșeurilor de ambalaje.

Valorile noastre stau la baza tuturor activităților pe care le desfășuram:
Integritate

încurajăm un comportament corect  și echitabil în relația cu toți partenerii noștri, asumându-ne responsabilitatea pentru acțiunile noastre.

Profesionalism
experiența de peste 14 ani a echipei în domeniul transferului de responsabilitate a ambalajelor ne recomandă ca o companie care înțelege nevoile clienților săi. Punem accent pe feedback-ul primit si cu profesionalism găsim soluțiile potrivite pentru fiecare client în parte.
Transparență

activarea într-un domeniu cu profunde implicații ecologice, economice și sociale atrage după sine asumarea unor responsabilități majore care stau la baza flexibilității și deschiderii pe care o avem față de parteneri și autoritățile statului, furnizând permanent  informații complete și transparente privind activitatea pe care o desfăsuram.

Cooperare

credem că doar printr-o cooperare continuă și deschisă între compania noastră și producatori, autorități locale și centrale, colectori si reciclatori, putem clădi o relație de încredere și putem asigura funcționarea unui sistem eficient si sustenabil.