Echipa Enviro Pack Consult S.A. operează pe întreg teritoriul României prin activitatea biroului din București dar și prin intermediul directorilor regionali.
Aducem împreună o gamă largă de experiență și de cunoștințe pentru a ajuta companiile producătoare de ambalaje să iși crească eficacitatea.
Orice ați avea nevoie, echipa noastră dedicată este aici pentru a vă ajuta.

Din echipa noastră fac parte specialiști acreditați cu experiența de peste 10 ani pe următoarele activități:

  • responsabili de mediu;
  • auditori de mediu;
  • specialiști în managementul deșeurilor;
  • economiști în științele mediului;
  • manageri ai sistemelor de management de mediu;
  • ingineri în cercetare și protecția mediului;
  • tehnicieni;

Vă invităm să ne cunoașteți echipa cât mai curând!

Cătălin Trifu

Director general

Absolvent de studii superioare în Marketing şi Comert Exterior, activitatea sa profesională de 15 ani este concentrată în special în domeniul imobiliar şi al proiectelor de investiţii pentru instituţii prestigioase. În ultimii ani s-a ocupat de consultanţă în managementul deşeurilor. Cătălin este Preşedinte al consiliului de administraţie şi ocupă funcţia de Director general în cadrul Enviro Pack Consult, fiind calificat şi ca specialist în managementul deşeurilor.

catalin.trifu@enviropack.ro

Paul Stoicescu

Director dezvoltare

Paul este absolvent al Academiei de Studii Economice Bucureşti, consultant în managementul deşeurilor şi optimizarea proceselor de business cu certificare Lean Six Sigma Black Belt. Cu o experienţă de peste 15 ani în dezvoltarea şi administrarea afacerilor, ocupă funcţia de Director de Dezvoltare şi susţine evoluţia Enviro Pack Consult în calitate de acţionar.

paul.stoicescu@enviropack.ro

Ionela – Daniela Alexandru

Director comercial

Auditor, consultant şi specialist în managementul deșeurilor, Ionela şi-a construit timp de 13 ani o carieră solidă din zona de vânzări: horeca, pharma, construcţii, servicii bancare. Business Magazin îi certifică abilităţile manageriale în Top 100 Manageri România, Ediţia 2021. În prezent coordonează cu succes departamentul comercial al Enviro Pack Consult.

ionela.alexandru@enviropack.ro

Alina – Alexandra Beţ

Manager clienţi

Absolventă a Facultăţii de Inginerie şi Protecţia Mediului, cu o experienţă de peste 10 ani în managementul deşeurilor, Alina a ajutat prin activitatea sa la dezvoltarea companiei Enviro Pack Consult. În prezent se asigură de desfăşurarea corespunzătoare în ceea ce priveste raportarea /preluarea responsabilităţii, conform legislaţiei în vigoare, oferind şi consultanţă partenerilor.

clienti@enviropack.ro

Ingrid Lunea

Director operaţional

Economist în ştiintele mediului, cu experienţă totală de 8 ani, specialist şi auditor în managementul deşeurilor. Este membru în consiliul de administraţie al Enviro Pack Consult şi conduce departamentul operaţional în vederea îndeplinirii obligaţiilor legale.

ingrid.lunea@enviropack.ro

Ioana Rădulescu

Specialist în PR şi marketing

Are o experienţă totală de 14 ani, cu rezultate deosebite în project management.  Ioana a urmat studii universitare și postuniversitare în domeniul protecţiei mediului şi în administrarea afacerilor. În prezent se ocupă de dezvoltarea departamentului de PR şi marketing, fiind calificată şi ca responsabil de mediu şi specialist în managementul deşeurilor.

marketing@enviropack.ro

Cristian Vlad

Manager regional  (zona de Sud si Vest)

Cu o vastă experienţă de management în vânzări şi peste 4 ani în domeniul protecţiei mediului, Cristian a decis să se alature de la început echipei Enviro Pack Consult, oferind plus valoare în dezvoltarea relaţiei cu partenerii regionali.

cristian.vlad@enviropack.ro

Sebastian – Ionut Grigorov

Manager regional vânzări (zona de Sud si Est)

Are o experienţă totală de 15 ani în cadrul unor companii de renume din domeniul horeca şi managementul deşeurilor. În prezent deţine funcţia de manager regional, ocupându-se cu precădere de colaboratorii regionali ai Enviro Pack Consult.

ionut@enviropack.ro

Andrei – Cătălin Dimache

Specialist în managementul deşeurilor

Absolvent al Universității Politehnica Bucureşti, tânăr inginer cu studii universitare și postuniversitare în domeniul protecției mediului. Persoană analitică și organizată, cu experiență  de responsabil de mediu și manager al resurselor de mediu, coordoneaza echipa noastră de trasabilitate.

trasabilitate@enviropack.ro

Cristian-Anton Fiță

Specialist în managementul deşeurilor

Pasionat de geografie și mediul înconjurător, Anton a urmat studii universitare și postuniversitare în domeniul geografiei mediului, fiind absolvent al Facultății de Geografie. În prezent face parte din departamentul de trasabilitate al Enviro Pack Consult și își dorește să progreseze constant în tot ceea ce face.

colectori@enviropack.ro

Elena Pelin

Secretar administrativ

Elena are 10 ani experienţă profesională în  administraţie, secretariat şi vanzări cu aplicaţie în domeniile de organizări evenimente, horeca, retail si e-commerce. A urmat studiile de masterat în Managementul Resurselor Naturale. În prezent ocupă postul de secretar administrativ în echipa Enviro Pack Consult.

office@enviropack.ro  tel: 0371.331.911.